Efter julafton

Hoppas att ni har haft en trevlig jul. Min har varit lugn och stillsam hemma hos föräldrarna. Blev några fina paket och jag är riktigt nöjd med det. Man behöver inte ha en massa paket även om jag fick tjata i några timmar innan de andra tyckte det va dags att öppna klapparna. Skulle ha öppnat innan Kalle men de andra sprang omkring och hade sig så det fick bli öppning när Kalle hade börjat istället.

Igår hände inte mycket heller på dagen. Satt och tittade på film, spelade lite Guitar Hero och målade en smula på våra Warhammer arméer. Men på kvällen var vi på premiär bio! Arn var ungefär så bra som jag hade tänkt mig och jag ser fram emot fortsättningen som ska komma till sommaren. Men jag kan inte för mitt liv förstå vad de tänkte på när de valde peruker till de båda Ceciliorna. Rosa var blond och Blanka var mörkhårig! Nästan så man skäms, speciellt som de även kallade drottning Cecilia för Blanka. Men men, de hade väl sina vridna förklaringar till sitt val.

Idag har det däremot hänt desto mer. Vi skulle egentligen ha tagit det lugnt men så kom mamma och pappa på att de skulle åka till Freeport med min morbror och hans flickvän och titta på skidkläder. Hans och jag tyckte att vi likaväl kunde följa med ifall de hade pjäxor och skidor, vilket det naturligtvis inte fanns. Enda jag fick köpt var en flaska schampo som var billigare där än hos min frisör.
Fast det tog inte slut efter Freeport. Vi va först på Stadium XXL iSisjön där jag fick tag på nya pjäxor. Hittade även en pjäxbag i samma märke och tyg som min resebag så den var jag bara "tvungen" att köpa. Mamma tyckte det också eftersom hon då kunde få tillbaka sin bag som jag har använt de senaste åren. Värre var det dock för Hans eftersom de inte sålde några snowblades. Därav struntade han även i att köpa pjäxor. Fast tur var väl det då vi åkte ut till Intersport på Backaplan som sista anhallt. Där fick han blades till rabaterat pris och även pjäxor för mindre än halva priset. ibland ska man ha tur.

Julhandel

Har varit ute och julshoppat lite idag. Var ju inte meningen att Hans och jag skulle köpa julklappar till varandra eftersom vi ska åka till London men vi kunde inte låta bli i alla fall. Eller rättare sagt, jag kunde inte låta bli när Hans sa att han vet precis allt han kommer att få. Det stämmer i och för sig inte men jag har köpt en klapp till honom ändå. Så vi gick åt var sitt håll när vi va inne i Nordstan idag och sedan träffades vi igen för att växla lite pund hos Forex så vi har lite lösa pengar när vi är i London. Hur som helst skulle vi åkt hem därefter men när Hans fick se den stora påsen jag hade med hans present i så tyckte han att han skulle "gå ett ärende till." Så nu får nog jag också en julklapp =D


Caverns of Time

Glad i hågen letade ajg och en gammal guildare upp en grupp för att ta en omgång i Durnholde i Caverns of Times. Gick inte så där jättebra så vi har blåst av det hela nu men det var kul så länge det varade. Är för det mesta svårt att ta sig igenom ett näste med höga elites när man inte har en tank. Lägger in lite bilder sedan på vad man gör när man har tråkigt och väntar på folk när man är i en grupp.



Vänta nu. Verkar som om vi har hittat en fury warrior. Blir nog en fortsättning på det hela ändå...

Dagen efter

Ja det har varit lite tungt idag. Kom inte i säng fören klockan tre i natt och när de ringde från jobbet halv tio i morse så vart man inte sådär jätteglad. Hans däremot nästan studsade upp ur sängen en liten stund senare trots att han nog var i samma skick som jag. Han satte sig och spelade sitt FF XI medan jag åkte hem till Mölndal och några timmar senare åkte vi och köpte pizza tillsammans. Eller ja, Hans köpte och vi hämtade upp honom på pizzerian.
Var rätt gott att få i sig lite mat men ännu bättre att sedan få sitta och värma upp sig i bastun och därefter bada.
Men en sömntuta som jag är tröttnade jag rätt fort på det så vi tog på oss igen och la oss i soffan och sov i nästan två timmar. Hade inte Hans insisterat på att han måste handla så hade åtminstånde jag legat kvar där än och sovit. Men nu är jag hemma igen och funderar på att leta upp min ipod och sedan sätta mig och spela. Det råkar ju vara så att jag inte har något ljud till datorn längre eftersom en viss kanin lyckades få tag i ljudkabeln och bita av den halvvägs. Jag nämnder inga namn men det börjar på A och slutar på nki. Det är fortfarande smått obegripligt för mig hur hon lyckades få tag på kabeln som låg i vardgsrummet när hon själv är instängd i köket. På något sätt har hon i alla fall kört huvudet genom kompostgallret och sedan ryckt åt sig sagda kabel. Så nu har jag haft min första sladdolycka i mitt ett år långa kaninägarliv. Måtte det aldrig bli fler...

Dricka och PS3

Sitter ett gäng hemma hos Hans nu och spelar olika spel på PS3 och har kul. Inte helt oväntat förlorar jag stort vad för spel som än sätts i konsollen. Tror att jag håller mig till datorn för det går riktigt riktigt illa.

Ett hekto inlägg

Jajjamensan, 100 inlägg har jag nu författat om man räknar med det du just nu läser. Har inte så mycket att säga mer än att jag snart får gå hem. Åh just det ja. Man tror att man har sett mycket men nu på morgonkvisten har jag fått se sånt jag inte trodde man skulle behöva genomleva. Är nog inte många som har fått se sina arbetskamrater i bara underkläder under arbetstid på det här viset. Visst har man varit med om gäster som springer omkring i endast kallingar men det här känns udda i jämförelse med det.

Fick helt plötsligt en flashback från Mallorcaresan med skolan sista året i gymnasiet.  Vi hade haft förfest en kväll på mitt och en annan tjejs rum. Var några som stannade kvar när alla andra gick och de fick utförliga instruktioner om att inte röka på rummet. Att sedan komma hem framåt morgonen och finna rummet i det skick man inte ville ha det i gjorde mig inte så lite arg. Vilket de ansvariga fick veta följande dag. I försoning som kom de insvassande efter skoltimmarna samma dag och skulle hjälpa till att städa - pojkarna i endast kalsonger och flickorna med gitarr och repeterade den fina frasen "naken städhjälp oh oh oh". Sånna fina minnen =)

Snart slut

Så vart det snart slut på det här arbetet, bara några få timmar kvar. Har varit en bra sista natt utan komplikationer och det har varit både roligt och löjeväckande att se hur vissa anställda har tett sig under och efter julbordet för personalen. Finns de som har bott kvar på hotellet istället för att åka hem och det har varit lika roligt att ha med dem att göra.

Hmm, börjar få lite ont i nacken efter att ha suttit med broderiet så länge.

Julavslutning

Ja nu sitter det en massa personal uppe i rstaurangen och har julavslutning. Har ingen aning om vad de sysslar med för dörren är stängd och det hörs inte ett ljud ifrån dem. Men jag är rätt nöjd med att sitta här och jobba eftersom jag inte känner för att vara så social idag. Sov till 18:00 idag och då fick Hans ändå nästan sparka upp mig ur sängen. Således blir det granköp imorgon istället när mamma har slutat jobba.
Ska försöka lyckas med konsten att tvätta när jag kommer hem från jobbet. Sedan ska jag ringa vikarien för min handledare i matte och diskutera betyg. Sedan måste jag handla lite saker så att jag har allt färdigt när mamma hämtar mig. Hans har eftermiddagstenta imorgon och ha ska ha hem till mig direkt efteråt och när han har bytt om och så inför konserten ska vi klä granen tillsammans och äta lite mat. Tror att vi borde hinna med allt innan vi måste t

Summering

Dagen började ju inte så värst bra igår och så mycket bättre blev det inte.  Skulle åkt och köpt gran men när jag väl kommit upp ur sängen och gjort mig iordning så hade granförsäljaren stängt ner för dagen. Så mamma bjöd mig och Hans på mat istället.
Här på jobbet har det inte varit så mycket bättre. Det är i och för sig lugnt och stilla men det är tråkigt. Sitter och broderar men ipoden är stendöd sedan igår och jag har ingen laddare hemma hos Hans. Får se till och ta med laddare till ikväll innan jag kör igång sista natten. Senare idag ska vi även göra ett nytt försök med att få tag på julgran.

Fy vad jag har tråkigt nu.

Vreden vet inga gränser

Man får veta tråkiga saker flera gånger i livet. Men det här är inte tråkigt, det är så mycket värre. Det är skandalöst, oansvarigt och fruktansvärt själviskt. Det är en människas hela liv det handlar om! Att gör det denna människa har gjort gör mig så arg så det finns inte. Och den sorgen som finns för min vän som blivit drabbad. Det gör så ont att veta att en så fin människa får lida för någon annans egoism!

Skvallertant

Nu har jag retat upp mig lite för mycket på det här med fokus på vikten. Så den här artikeln får symbolisera allt som är fel med dagens syn på kroppsideal. Att Tyra Banks men sina 74kg på 177cm skulle vara fet tycker jag är rena dårskapen. Kvinnan är ju hur vacker som helst så varför bry sig om något så naturligt som normalhull?! Jag ser hellre ut som Tyra än som Victoria Beckham (44kg, 163cm). Det är ju inte konstigt att flickor/tjejer/kvinnor blir sjuka om de hela tiden hetsas av att se ut som ett benrangel. Det är även bevisat att folk som har mer hull och kan behålla sin vikt stadig mår bättre än de som pendlar i vikt (ex mellan "normal" och "liten").
Jag är bara tre centimeter längre än Posh men väger ändå nästan 50% mer än henne. Jag får trots det kommentarer om att jag är liten, nästan för liten enligt vissa. Jag tycker synd om de kvinnor som hela tiden, pga media, anser att de måste se ut på ett visst sätt för att få "positiv" uppmärksamhet.

Var nöjd med den du är!

Längd och vikt kommer från Expressens bildspel som ni hittar en länk till längre ner på höger sida om ni först använder länken jag angav ovan.

En bra natt hittills

Ja det har det faktsikt varit. Klockan är snart redan tre och konferensen är så gott som färdig. Det som egentligen återstår är nattköret men jag vet inte om jag ska ta det nu eller vänta en liten stund för annars sitter jag ju bara här i flera timmar utan något att göra. För matten är jag klar med och jag har inget med mig att göra förutom att se på film på ipoden eller lyssna på musik/ljudbok. Fugelsangs bok som en gäst glömt ligger förstås kvar men jag vet inte om jag är så sugen på att läsa just nu. Imorgon tar jag nog med mig ett broderi även om det kommer springa en massa folk här långt in på natten. Det ska nämligen vara en privat fest ute i Kajskjulet och vad jag förstår kommer åtminstånde barpersonalen att jobba. Hurvida vi ska stå för mat eller ej vet jag inte.

Fast det finns en liten nersida med den här natten. Var några gäster som började festa lite för tidigt och dessa är nu ute på stan och svänger. Vågar inte tänka på i vilket skick de kommer vara i när de kommer hit igen men förhoppningsvis lär en promenad i kylan få dem att piggna till lite. En av gästerna är dock lite speciell. Han frågade vart han kunde ta vägen för att göra det ena och det andra och som tack för hjälpen ville han skaka hand - trodde jag. Istället tar han min hand och kysser den. Jag blev smått äcklad för att tala sanning och så fort han hade gått sprang jag iväg för att tvätta händerna. Ska vara noga med att hålla händerna innanför receptionsdisken när han kommer indrullandes sedan.

En annorlunda Lucia

Nu är det Lucia och jag tyckte att den här artikeln var lite passande med tanke på mörker och ljus. Nästa år kanske de skulle ordna ett luciatåg med de här sötnosarna.

Urk

Höll på att städa ut det sista i utställningshallen för någon timme sedan och på ren ingivelse fick jag för mig att titta i ett skåp där vi ställer fika till konferensgästerna. Myspysigt nog hittade jag där en tallrik med oätna chokladkaksbitar som börjat mögla. Måste ha stått där sedan i fredags, minst.

Har fått i mig en fralla nu också men det skulle nog behövas en eller två till för att stilla magen. Ska bli trevligt att komma hem och sova sedan, har varit lite för sömnigt i natt.

Ett till

Hittade "bara" ett kort till. Men det är två kort mer än på de andra som jag var där med. Det sorgliga med det hela är att jag har kvar den där tröjan. Om jag inte redan lagt ner den i påsen med kläder som ska till insamling så kommer den garanterat att åka ner där när kommer hem sedan.

Jag skäms nästan för de där korten...


Ni kommer aldrig tro det...

Titta vad jag just hittade: DH winter 02
Ser ni vem som sitter på golvet längt till vänster i bilden? Så nu finns det tydligen bildbevis på att jag var där som crew. Ska leta vidare och se om jag hittar ngt mer.

Dreamhack och WoW

Fick en oväntad förfrågan från en av Hans klasskompisar att han ville adda min msn. Blev lite fundersam men visst tänkte jag. Och tur va väl det för han ville återuppliva sitt WoW-konto och ta mig till hjälp via Scroll of resurrection (han får fria speldagar och när han därefter betalar för en månads spel får jag en fri månad). Sen ställde jag en oförsynt fråga om hur han hade haft det på DH nu i vintras. Det skulle jag inte ha gjort. För när han fick veta att jag var där som crew för fem år sedan tyckte han att jag skulle söka till sommaren igen och det lät som ett löfte (hot?) om att han skulle börja tjata om det längre fram. Det farliga i det hela är väl att jag väldigt gärna vill åka dit igen. Det är nästan sjukt hut mycket DH har växt sen jag va där. Sitter och tittar på planlösningen för i år och skakar lätt på huvudet över dess omfattning.

Ipod

Nu har jag varit och hämtat min Ipod. Den fungerar utmärkt men det kan ju bero på att jag fick en helt ny precis som jag hade hoppats. Så nu kan jag sitta här på jobbet hela natten och titta på film.


Upprörande

Ska gå och lägga mig så fort jag borstat tänderna och meddelat följande upptäckt: satt på spårvagnen på vägen hem och tittade som vanligt på reklamerna som sitter på väggerna uppe vid taket. Åhlens har alltid flera "dtrippar" med reklam för filmer och skivor och i godan ro satt jag och studerade dessa när jag ser Doktor Zjivago som DVD. Helt i eld och lågor tänker jag att jag kanske skulle passa på att köpa den. Men det är något lurt inser jag sedan efter att ha studerat omslaget. För personerna på bilden ser för moderna ut för att vara tagna från den film jag är van vid att se. Och alldeles riktigt fäster jag tillslut ögonen högst upp på bilden till omslaget där det står Kiera Knightly. Ja ha, så har Hollywood producerat ännu en nyinsplning av en klassiker. Vad va det för fel på den första?

Isch

Nu börjar jag få tråkigt. Omas mössa är klar och jag har läst ut boken jag hade med mig. Tycker att grönsaksleveransen kan komma nu så jag kan springa ner i konferensen och ställa iordning allt där nere utan att oroa mig för att själv behöva kånka upp alla lådor i köket.

Glädje

Tittade till mailen nu och har fått en uppmuntran om att titta till min högskoleansökan på studera.nu och se hur det gick i första urvalet och sedan tacka ja eller nej. Visar sig att jag har blivit antagen till både astrobiologi och cell- och mikrobiologi kurserna. Jag klagar inte det minsta men jag har för mig att man skulle ha matematik D för att komma in på den sistnämnde men jag har ju inte fått mitt ma D betyg ännu.
Kursen i astrobiologi akn bli intressant eftersom ajg inte har en susning om vad den kommer innehålla mer än vad kursnamnet antyder. För när jag letade kurser så stod det ingen beskrivning om kursinnehåll. Men det ska nog bli intressant ändå.

Emma har föresten varit duktig idag har jag fått höra. Hon hade sin första körlektion och det hade gått jättebra.
Kan även meddela från säkra källor att Springsteenkonserten i Globen nu ikväll var riktigt bra. Pappa har rapporterat direkt från plats nu när evenemanget är över. men han passade även på att ringa mig två gånger så jag skulle få höra några valda låter. Vilka låtar det var är jag dock helt omedveten om eftersom det var lite för brusigt och hög musik för att uttyda någon särskild sång. Men att det va the Boss som skrålade kunda man inte ta fel på.

Bio

Så börjar sista veckan av nattarbete. Är även Nobeldagen idag så jag har suttit och tittat lite på sändningarna från TV4 från och till sedan jag gick upp vid tretiden i eftermiddags. Men så mycket tittande på just det blev det inte utan Jimmy ville ha med mig på bio istället. Så vi gick på Bergakungen och såg American gangster. Filmen var 2h30min lång och det kändes. För det första var den bitvis väldigt seg och för det andra så går tiden väldigt långsamt när man svept i sig en stor dricka och måste gå på toaletten. Så för första (?) gången i mitt bioaktiva liv fick jag smita ut ur salongen och uppsöka toalett. Men de få minutrarna jag var borta missade jag inget som jag inte kunde gissa mig till när jag kom tillbaka. Amercian gangster är nog en film som gör sig bättre som hemmafilm än på biograf.

Idag släpptes biljetterna till Arn - tempelriddaren och jag har givetvis ordnat biljetter. Så 25 december 21:20 ska jag, Hans, Anna, mamma och pappa titta på storslagen film. Eller ja, jag hoppas att den är det i alla fall.

Krångligt

Har suttit en bra stund nu och krånglat med datorn men det verkar som om jag har fått rätsida på det hela nu. Explorer har flertalet gånger slutat att svara men nu verkar det fungera så jag misstänker att det var Skype som hade ett fult finger med i spelet. För jag har lägligt nog tagit bort sagda program nu.

Andra advent

Så var det bara femton dagar kvar till julafton! *dansar liten lyckodans*
Men det känns lite vemodigt också eftersom jag inte har en aning om vad som händer med jobb och så efter nyår. Men julkonserten med Chalmers sångkör i Vasakyrkan igår var bra. =)

*censur* (igen)

Vid det här laget borde ni förstå att *censur* står för diverse svordomar och fula uttal. Just nu riktas den censuren mot mitt slutprov i matematik. Har en enda uppgift kvar och jag vet i princip hur jag ska får reda på svaret men jag får ändå inte till det. Dessvärre är frågan på tre poäng så något måste jag ju få till så man ser att jag har försökt i alla fall. De andra nio uppgifterna är klara och de flesta av dem har jag renskrivit på dator också. Fattas bara ett fåtal att renskriva där jag ska lägga in lite figurer eller grafer.

Bilder från WoW

Nu verkar ingenting fungera som jag vill så jag gör något roligt istället. Här kommer lite bilder på min rogue (inte ens bilderna vill fungera utan att krångla).

 Min nya fina svarta stridsget, 100% speed! Kostar 30 marks från vardera AB, AV och WSG.

 Idlehands i sitt fularmor. Tog bilden när jag var lvl65 så nu är lite grejer utbytt så hon ser aningens vakcrare ut i dagsläget. Min fina epic lobotomizer (det svarta blurret till vänster) är utbytt mot en vanlig uncommon dagger som skam och säga var bättre. Likaså med mitt Nightslayer belt. Nej, jag gillar inte att byta epics mot gröna saker...

Här står vi och väntar på att "The battle for Alterac Valley" ska börja. Idlehands står under den spygröna texten framför, hmm, är det en mage tro? Första jag ska göra när jag börjar spela igen är att ändra om bland aktivitetsraderna. Är lite för rörigt där nu så jag måste komma på ett bättre system och prioritera vilka attacker jag vill ha nära till hands.

Fler bilder kommer när jag fått screen shotsen som ligger på Jimmys dator.

*censur*

Nu är jag riktigt riktigt arg!
Satt och gjorde uppgifterna på sista delprovet och skulle flytta markören till en svarsruta när jag kom åt "bakåt" knappen på musen. Så nu kan jag inte göra klart provet eftersom man bara kan öppna den sidan en enda gång. Får jag vänta tills imorgon innan jag kan göra klart det då de förhoppningsvis kan återställa sidan så jag får en ny chans. Har mailat min handledare men det finns ju inte en chans att hon läser det nu eller att det ens finns någon som kan ändra i systemet åt mig. Så oerhört klantigt av mig. Tycker att den här sista biten av kursen har varit knepigast men nu gick det ju ändå rätt bra på provet, även om jag bara hann göra första uppgiften. Så onödigt att då förstöra räkneandan när man kommit in i det.

Word 2007

Kände mig så duktig nu när jag satt och gjorde näst sista delprovet på mattekursen. Det gick så enkelt att jag blev förvånad med tanke på hur svårt jag hade för att ta till mig innehållet när jag läste kursen på GU för två år sedan. För då gick det inte alls kan jag lova. Visst är det knepigt nu också men jag verkar ju i alla fall få till uppgifterna. Så nu har jag bara ett delprov till (som jag ska göra om en liten stund), redovisningsuppgiften och slutprovet. Sedan är jag klar´! Men innan jag gör provet tänkte jag förberede renskrivningen av den längre uppgiften som ska in. Så nu sitter jag med Word 2007 och leker med inställningar och sådant. Känner nästan på mig att de kommer gnälla om att de inte kan öppna nya Word filer. Men jag vill använda ekvations-funktionen och den har jag inte i gamla Word och jag vill inte sitta och leta efter installationen av det hela heller. Nej, gnäller de får jag väl bara göra om det.

Guild

Så har jag stängt ner mitt WoWkonto för ett litet tag framöver. Tänkte ta en liten paus för att få klar all matematik. Ska göra det sista nu innan slutprovet imorgon men sen har jag också delar kvar på kursen jag läste i somras.
Men innan jag stängde ner igår så lyckades jag skaffa mig ett guild och bli lvl68! Så när jag startar upp igen, vid jul kanske, så har jag bara 2 levlar kvar och en massa människor som kan hjälpa mig med quests som jag inte kan göra själv. Tyckte att jag ordnat det bra för migsjälv eftersom jag ändå inte har någon att spela med annars. Alla andra har ju lagt ner WoW för gott verkar det som och de som fortfarande spelar slösar egentligen bara med pengar eftersom de knappt spelar.

Grattis mamma

Grattis till mor på födelsedagen!
Åt lunch med mamma och Emma idag och lillasyster hade köpt med sig tre olika sorters tårtbitar som vi satt och mumsade på efter maten. Mamma blev desssutom riktigt glad för presenten hon fick av oss. Hade köpt ett par fina högklackade skor i skinn som hon hade tittat på för flera veckor sedan. Lite roligare än att bara köpa smycken till henne som hon alltid ska önska sig.

Får passa på att gratta Hans också eftersom han får tillgodoräkna sig en av kurserna han läste i somras.

Ledsen

Fick veta ikväll att jag tydligen ska vara dålig på att bestämma mig om saker och ting. Personen i fråga "ville bara få det att låta värre än va det va" och för din kännedom kan jag meddela att det tog hårt. Blev riktigt ledsen av att höra det så jag hoppas att du är nöjd med att du fick som du ville. Men jag vet precis vad jag vill ha och har väl egentligen vetat det längre än vad du tror.


Fick en kommentar om "Jul eller midsommar?" på mitt förra inlägg. Vad menas?!

Hopkok

Börjar bli dags att läggasig och sova snart om man ska orka upp imorgon. Har rätt mycket kvar att göra vad gäller matematiken och jag börjar bli småt tossig på inlämningsuppgiften. Men idag har varit en bra dag så jag har inte orkat oroa mig för det idag utan tagit det lugnt och bara varit. Fick några timmar för mig själv i eftermiddags medan Hans var på skolan och de gick åt till WoW som sagt. Senare på kvällen, vid sjutiden, tog jag mig hem en sväng och hämtade nya kläder tills imorgon. På tillbakavägen gick jag vägen om en mataffär för att införskaffa lite ingredienser till dagens kvällsmat. Det blev stekt kassler med vildris och sås gjord på creme fraish, peppar, lime, chili, chili och chili. Hans hade önskemål om något kryddstarkt men dessvärre var chilin jag köpte inte av någon vidare smakstark kvalité. Så jag fick kompletera med chilipulver och sweet chili sås. Men dessvärre hjälpte inte det så mycket heller även om det var väldigt gott. Nästa gång får jag försöka hitta bättre chilifrukt och kanske välja en lättare variant av creme fraish så inte smaken förtas så mycket

Nu har det blivit dags att sova, bara Hans lyckas slita sig från den andra datorn och sitt datorspelsbygge. God natt.

BG

Segt idag. Sov till två och gick upp och satt emig framför datorn. Så nu sitter jag och spelar WoW och kör AV för att få marks så jag kan köpa mig lite PVPgear. Måste bara ta mig upp till lvl70 först och det är 2,5 lvl kvar tills dess så jag har lite att göra.

Vänner

Nu börjar ögonen trilla igen. Tur att Jimmy har varit vaken så här länge och hållit mig sällskap för annars hade jag väl somat för längesen. Vi sitter på MSN och fular oss rent allmänt men även vi har våra ljusa stunder av genialitet, dock är de inte så många och speciellt inte den här tiden på dygnet. Borde försöka få tid till att träffas någon dag eftersom det var så längesedan. Sist vi sågs måste ha varit när vi åkte på dagstur till Brodalen och det är bra många veckor sedan. Känns nästan lite konstigt eftersom vi träffades nästan varje dag innan dess. Men det har kommit så mycket ivägen så det har helt enkelt inte blivit av och det är riktigt trist när det blir så. Får försöka kidnappa lite tid nu till veckan när jag är ledig. Måste ju få se hans fina akvarium nu när det borde ha växt till sig lite mer sen sist.

Föresten, någon som vet när biljetterna till premiären för Arn släpps?

Första advent

Ja inte blev det mycket till adventsfirande igår. Skyndade mig hem där Hans låg och sov och väntade på mig. Var nästan så att jag somnade så fort jag kommit innan för dörren där hemma så trött var jag. Fick sovit till halv tolv när Hans sedan klev upp men somnade om fortare än fortast och vaknade inte fören han ringde vid tretiden och väckte mig för att jag skulle gå upp. Tog dock bra lång tid för mig att sega mig upp ur sängen och göra mig iordning för att träffa de andra på Hard Rock Café där vi skulle äta middag. Men jag fick lite adventsmys medan jag gjorde mig iordning eftersom jag hade tänt första ljuset på adventsljusstaken. Dock blev det varken pepparkakor. lussebullar eller glögg. Det närmsta vi kom blev julknäck-teet som Hans hade köpt tidigare under dagen. Är ett jättegott te som smakar lite av knäck och har små flarn av vit choklad inblandat i teet. Fick en sån påse av mamma förra julen men den glömde jag att ta med mig hem när jag och Althalus "flyttade tillbaka" hem till oss (bodde hos mina föräldrar mellan jul och nyår förr året) så den burken står väl kvar någonstans i deras kök.

Sitter inte helt oväntat på jobbet nu men det är sista natten så jag behöver inte oroa mig för tröttheten eftersom jag kan sova ut ordentligt imorgon. Är lite orolig för att jag ska bli dåligare igen för när Hans och jag gick till mina föräldrar för att hämta hans föräldrars bil så blev jag alldeles yr och svag i benen när vi kom fram. Både Emma och mamma sa att jag blev jätteblek och undrade om jag var svimfärdig. Hoppas verkligen att det inte blir ännu en vecka med illamående.

Sena gäster

Trillar snart ihop så mycket jag skulle vilja hem och sova nu. men det är allt bra många timmar kvar tills dess så jag tänkte att jag kunde vila ögonen en liten stund men så trillade det in en massa sena gäster. Nu sitter det en hel hop ute i lobbyn och jag undrar om det inte är de sista också. Tror jag vågar mig på att stänga kassan och det så fort de som sitter här har gått och lagt sig för det kommer nog inte så många fler . Får se hur det faller ut sedan.

Jul på Liseberg

Fick shoppat ihop en julklapp till migsjälv idag. Jag hade tänkt köpa på tröjor på Rut m.fl. men de rycktes ifrån mig för att betalas av åldermannen i sällskapet. Så nu har jag två förtida julklappar att slå in en dag och sedan glömma vad som ligger i de paketen.
Sedan åt vi middag hos Hans innan vi knallade ner till Liseberg där det var riktigt kallt. Äckligt ruskväder men det slutade som tur var att regna när vi kom dit. Fick inte köpt något mer än lite godis och så åkte vi Lisebergstornet som jag naturligtvis blev smått åksjuk av. Men överlag var det trevligt. Trevligare än att sitta här på jobbet och fortfarande må dåligt och vara jättetrött redan i början av passet. Men jag ska nog ta mig igenom den här natten också. Fast det är ett jäkla liv på båten i natt...


Första december

Så blev det äntligen december och jag har invigt detta årets julnedräkning med att titta på halva julkalendern! Har redan varit uppe i över en timme men kom på lite sent att jag skulle kolla när kalendern började. Men det verkar rätt bra i år måste jag säga. I alla fall såpass att jag kan tänka mig att göra mig besväret med att titta på det en vecka eller så.

Suttit och spelat lite WoW nu på morgonen och har äntligen fått ihop tillräckligt med bg tokens för att köpa min get. Så nu är jag på väg till Stormwind för att hämta den och samtidigt kolla vad jag ska sattsa på för gear när jag väl blivit lvl70. Sen får jag nog ta och göra mig iordning lite innan de andra kommer och hämtar mig när vi ska in till stan och shoppa. Så blir det väl en sväng till Liseberg sedan ikväll också. Hoppas bara att det har slutat regna tills dess.

RSS 2.0