Rykande het nyhet!

Jag har kommit in på Chalmers!

Tårarna flödade ymmnigt när jag såg beskedet på studera.nu. Så nu ska jag äntligen få börja göra något jag verkligen vill syssla med. 19 augusti är det upprop och sedan har jag de kommande fem åren uppbokade =)

Är så glad att jag valde att göra högskoleprovet i våras och att jag fick såpass bra resultat. För det var på mina 1,4 som jag kom in på bioteknikprogrammet.

Anki på bättringsvägen

Nu har Anki och jag varit på Blå Stjärnan för sista gången på länge (hoppas jag innerligt). Hennes ögonlock var sydd med tre stygn men igårkväll såg jag att sårskorpan hade börjat lossna och tagit med sig två stygn. Lät den sitta kvar men i morse när jag gav Anki hennes ögondroppar så såg jag att hon hade "tvättat" bort den. Så hos veterinären behövde de bara ta bort ett stygn.
Är lite roligt att när vi satt i väntrummet på Blå Stjärnan så tänkte jag "veterinären har nog försovit sig bara för saken skull". Tro inte på 17 att hon hade gjort det också! Tack och lov slapp vi vänta utan två sköterskor tog bort det sista stygnet utan minsta problem och sen fick vi åka hem.
Min lilla flicka är nu jättefin men det tar nog ett bra tag innan pälsen vuxit ut igen.

Oj då

Jag har visst hamnat riktigt ordentligt på latsidan med den här bloggen. Får väl försvara mig emd att ajg jobbar och sedan helt enkelt hittar annat att göra istället när jag är hemma.

Sitter just nu och WoWar med Wendt och Rikki. Hans har ännu inte kommit hem trots att han skulle vara det för ett bra tag sedan. Men har man roligt så har man. Ska bli ännu roligare att se hans min när han väl kommer hem och jag lyckats övertala honom att logga in på WoW. Har en liten överraskning till honom...


Frånvarande

De senaste tre veckorna och sex dagarna har här inte hänt mycket. Har helt enkelt inte haft tid och sedan ahr ajg glömt av att uppdatera när jag väl hade tid. Så jag tar de senaste veckornas händelser i korthet:

Lillasyster Emma har tagit körkort! Samma dag som kusinens flickvän och en kompis kompis. Grattis till er!

Diverse människor har fyllt år, däribland pojkvännen. Även grattis till er!

Min moppe blev utsatt för stöldförsök en tidig lördagsmorgon. Obesrvanat grannar jagade iväg personen som sågade upp låsen med vinkelslip genom att ta ström från en närliggande lyktstolpe. Moppen är nu inte särskillt användbar fören jag har fått en ny tändning.

Var med kaninerna på en kaninträff  i Slottsskogen förra söndagen. Anki blev biten/riven i ena ögonlocket av en annan kanin och har fått sys med tre stygn och behandlas nu med antibiotika och andra ögondroppar. Stygnen ska tas fredagen den 11 juli.

Har fått upp min Blood Elf priest till lvl 70!

Igår va det Springsteen på Ullevi. En bra konsert.

Och slutligen är det väldigt segt idag...

RSS 2.0